Industrilakkerer

VI SØKER ETTER DYKTIGE INDUSTRILAKKERERE

Extra Servicepartner er i vekst og søker etter flere dyktige medarbeidere til vår avdeling i Slemmestad. Våre arbeidsoppgaver er i hovedsak lakkering/overflatebehandlingtil on -og offshore-industrien, sporvogner, T-bane og tog.

Vi har et bredt fagområde som dekker leveranser til de fleste kvaliteter og standarder. Extra Servicepartner er sertifisert: Trans Q, Sellicha og FROSIO og har som mål EN ISO -9001 sertifiseres dette året.

Som industrilakkerer må du kunne utføre arbeidsoppgaver fra strenge krav og spesifikasjoner og enklere oppgaver. Du bør ha fagbrev innen relevante fag. Erfaring innen fagområdet kan eventuelt erstatte fagbrev.

Vi har medarbeidere fra flere nasjoner og arbeidsspråket er norsk. Vi kommuniserer også på andre språk og i bistår med språkkurs/opplæring.
Konkurransedyktige arbeidsforhold og betingelser.
Kontakt Per Gunnar Øverby eller Steinar Stensson Tlf. 926 14 689  steinar.stensson@extra-sp.no for mer informasjon om stillingen.

Om arbeidsgiveren
Extra Servicepartner AS er en av landets ledende selskaper innen vedlikehold, service, - karosseri og lakkering, av bl.a. tog og trikk, last, henger og buss. Vi har spesialavdeling for vedlikehold og service på kjøleaggregater til transportbransjen.
I tillegg har vi avdelinger med spesiell kompetanse innen enginering, korrosjons- og overflatebehandling.

Extra Servicepartner AS har mange års erfaring med rustrevisjon, oppussing og lakkering av komponenter on -og offshore, trikk og tog. Våre kunder er bl.a. Sporveien, Norske Tog, VY, Stadler, Bomardier, etc. Vi tar oppdrag både ute hos våre kunder og i våre egne verksteder. I Slemmestad har vi bygget opp et topp moderne blåserens -og lakkanlegg, hvor hovedattraksjonen er en lakkhall på 37 meter og med innfelte trikkeskinner.

Vi har også oppdrag utenfor både egne verksteder og landegrenser. Vi ser på hele skandinavia som vårt markedsområde og har utført en rekke jobber på både Sveriges- og Danmarks jernvegers materiell.